Моменти од првата Еко забава на Вардарски рид (фото галерија)


Фотографии од Димитар Новаков ТУКА.

Фотографии од Гоце Тасевски ТУКА.

Видео презентација со фотографии од Димитар Мијов ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *